Welkom! Mijn naam is Ahsan Hussain en ik ben een afgestudeerd interactieve media specialist. Bachelor of Communication and Multimedia Design is de titel die ik draag. Mijn specialisme en kwaliteiten liggen vooral in webdesign en interactie. Graag nodig ik u uit om eens rond te kijken op mijn website.

– Ahsan Hussain

Waarom?

Deze site is opgezet zodat ik de bezoekers meer over mezelf kan vertellen, alsmede het laten zien waar ik een passie voor heb. Ik ben een gedreven werknemer en ik was een hard werkende student. Momenteel ben ik op zoek naar een vaste baan aangezien het freelancen niet voldoende zekerheid bied. Ik hoop door middel van deze website mogelijk een baan te vinden als Interaction designer / User experience designer of Visual designer. Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn CV dan kunt u gerust contact met mij opnemen via het contact formulier.

Meer over mij

Portfolio.

Deze website fungeert als portfolio en laat zowel recente als niet recente werken zien. In de afgelopen jaren heb ik door verschillende projecten die ik heb mogen uitvoeren, veel ervaring opgedaan. Ik wil aan de hand van de door mijn geselecteerde werken, u laten zien waar mijn capaciteiten liggen en hoe ik te werk ga.
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van mijn werk, dan kunt u mij altijd e-mailen via het contact item bovenaan de website, of onderaan in de footer. Ik zal mijn best doen om de content zo up to date mogelijk te houden.

Bekijk portfolio

Diensten.

Als u op mijn site gekomen bent omdat u opzoek bent naar een verstandige interaction designer / web specialist, dan bent u op het juiste adres. Een kenmerk van mijn werkstijl is transparantie en duidelijke communicatie. Hierdoor wordt de kans op miscommunicatie verkleint en kunnen opdrachtgever en opdrachtnemer beiden tevreden zijn.
Voor een compleet overzicht betreffende mijn diensten, klik op de onderstaande button. Als uw wens niet vermeld is, neem dan gerust contact op. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen.

Bekijk diensten